"Oje vita, oje vita mia... oje core 'e chistu core... si' stata 'o primmo ammore... e 'o primmo e ll'ùrdemo sarraje pe' me!"

Napoli

Napoli

Újra az Olimpicóban játszunk

Serie A 8. forduló: Roma előtt

2017. október 14. - Pietro87

reina_romnap.jpg

A szűkös idővel olykor nem csak mesterünknek gyűlik meg a baja, hanem sajnos sokszor nekünk is, így a mai beharangozó egészen különbözni fog a megszokottól. A posztot egyfajta hangolódásnak is lehetne nevezni az esti rangadóra, ahol a szezon előtt alábecsült, eddig mégis kiválóan teljesítő Roma vendégei leszünk. Benne van a pakliban, hogy pár rekord sorozat most fog megszakadni, de csapatunkat ismerve az is, hogy egy a tavaszihoz hasonló sikerrel hagyjuk el az Olimpicót.

Talán a 2007-es Roma - Napoli volt a legemlékezetesebb összecsapás a 21. században, ahol egy elképesztő 4-4-es eredmény született a hármas sípszót követően. Az akkori gólszerzőink közül olyan nevekkel találkozhatunk, mint Zalayeta, Lavezzi vagy Gargano. Az egyetlen kivétel, aki ma akár Maradonát is befoghatja, ha újra betalál, Marek Hamsík.

 

Ez volt az az idény, mikor először jutottunk be a Bajnokok Ligájába és ehhez kellett az Olimpicóban megszerzett három pont is. Az akkori nyerőemberünk Cavani volt, aki előbb 11-esből, majd a hajrában akcióból is betalált.

 

A legfrissebb emlékünk a párharcról a legutóbbi összecsapásunk lehet, ahol Mertens gólöröme és Reina védése rögtön beugrik. Sajnos hiába győztünk, a végére maradtunk a Roma mögött és mehettünk a BL selejtezőre. Ezt azonban utólag már nem bánjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://forzanapoli.blog.hu/api/trackback/id/tr1512974666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása